• TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   

Consumabile originale

Produsele Caterpillar pentru mentenanţă PREVENTIVĂ

Eneria oferă clienţilor săi toate produsele de întreținere preventivă recomandate de Caterpillar. Caterpillar acordă prioritate proiectării, testării şi disponibilităţii produselor de întreţinere preventivă prin intermediul serviciilor sale specializate, actualizând continuu recomandările cu privire la utilizarea acestor produse pentru a asigura motorului cel mai înalt nivel de performanţă.

Iată care sunt produsele cheie pentru o întreţinere preventivă eficientă:

CAT DEO este uleiul premium dezvoltat pentru creşterea longevităţii motoarelor diesel CAT. Caracteristicile specifice ale uleiului DEO, dovedite în practică şi în timp, au fost dezvoltate ca urmare a cercetării beneficiilor anumitor compuşi chimici asupra motoarelor diesel care funcţionează în condiţii severe.

Filtrele de ulei CAT sunt prevăzute cu un mediu de filtrare de înaltă eficienţă, care opreşte rapid impurităţile menţinându-şi în acelaşi timp capacitatea de reţinere a murdăriei timp îndelungat. Aceste filtre contribuie la programul de întreţinere preventivă a Caterpillar pentru creşterea duratei de viaţă a motorului.

Filtrele de combustibil CAT au o eficienţă excepţională, reţinând mai mult de 98% din particulele de peste 2 microni. Ele sunt destinate eliminării din combustibil a mai multor contaminanţi, astfel încât să ofere o protecţie maximă a injectoarelor, pompelor şi altor componente ale sistemului de alimentare cu combustibil.

ELC reduce cu 500% costurile cu lichidul de răcire a motorului şi aditivii faţă de lichidele de răcire convenţionale. Lichidul de răcire CAT, în combinaţie cu aditivul CAT, extinde intervalele de schimbare al antigelului până la dublarea acestor intervale. În plus, compoziţia sa este mai puţin poluantă pentru mediul înconjurător  şi prezintă cerinţe mai puţin restrictive privind colectarea acestuia.

Acest filtru robust oferă o durată de viaţă cu până la 50% mai mare faţă de alte filtre, protejând componentele motorului:

  • mai puţin praf înseamnă o uzură mai mică a motorului – pe suprafaţa sintetică specială a filtrului se formează o depunere care reduce cantitatea de praf ce pătrunde în motor.
  • eficienţă mai mare înseamnă că fibrele componente reţin eficient particulele, asigurând în acelaşi timp un flux de aer mai bun, fără a se îmbâcsi;
  • un flux de aer mai bun înseamnă performanţe mai bune ale motorului şi economie de combustibil – este nevoie de putere mai mică pentru admisia aerului, de aceea motorul ’’respiră’’ mai uşor;
  • durată de viaţă a filtrelor mai mare înseamnă contaminare redusă – pentru o protejare şi mai bună a echipamentului.


top