• TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   

Domenii de aplicatii diesel

Grupurile electrogene diesel Caterpillar îşi găsesc aplicaţii într-o gamă largă de domenii. Referinţele noastre o dovedesc.

Bănci şi asigurări

Nu mai ai acces la lucrările tale şi la clienţi? Au căzut sistemele IT? Ai pierdut date vitale? Orice incident poate duce la o potenţială pierdere de venituri pentru afacerea ta. Echipa noastră vă poate asista cu un sistem integrat, adaptat, care satisface nevoile dumneavoastră specifice de energie, inclusiv grupuri electrogene diesel Cat®, integrate cu surse neîntreruptibile de alimentare.

Data center

Fie că sunt destinate serviciilor de sănătate, activităţii bancare 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamână, sau procesării de comenzi, datele sunt vitale pentru afacerea dvs. Aţi investit în reţelele şi sistemele care gestionează şi înmagazinează date şi orice întrerupere în alimentarea cu energie poate fi devastatoare. Echipa noastră vă poate asista cu un sistem integrat, adaptat, care satisface nevoile dvs. specifice de energie, inclusiv grupuri electrogene Cat®, integrate cu surse neîntreruptibile de alimentare.

Centre comerciale

În supermarketuri, centre comerciale şi clădiri publice, întreruperea principalei surse de alimentare cu electricitate ar putea duce la dificultăţi: case de marcat, echipament IT şi uşi automate inoperabile, oprire lifturi, dezgheţare congelatoare şi frigidere, inaccesibilitatea pentru serviciile de urgenţă etc. Problemele financiare şi de siguranţă sunt considerabile. Folosirea grupurilor electrogene Cat® pentru electricitate de rezervă poate duce la evitarea acestor tipuri de dificultăţi.

Producţie industrială, agroalimentară şi farmaceutică

Indiferent ce produc instalaţiile dumneavoastră, o oprire a producţiei înseamnă pierdere de productivitate. Mai mult, întreruperile în alimentarea cu electricitate pot dăuna echipamentelor de producţie, materiilor prime sau semifabricatelor folosite şi pot fi periculoase pentru angajaţi. Grupurile electrogene Cat® pentru rezerva de electricitate vă menţin afacerea funcţională. La costuri mici de achiziţie şi operare, grupurile electrogene Cat® au performanţe dovedite, permiţându-vă să vă concentraţi asupra menţinerii eficienţei procesului de producţie, angajaţii lucrând fără întreruperi, iar clienţii fiind mereu mulţumiţi.


Telecomunicaţii

Garantarea alimentării cu energie electrică 24 din 24 h- 7 zile din 7, chiar şi pe site-urile de telecomunicaţii cele mai îndepărtate şi mai dificile, acesta este angajamentul nostru. Orice întrerupere a alimentării cu energie electrică poate genera pierderi considerabile şi atrage insatisfacţia clienţilor dumneavoastră. Vă propunem sisteme integrate personalizate care nu vă lasă fără semnal, indiferent de condiţiile climatice!

Sănătate: spitale, clinici şi cămine de bătrâni

În domeniul serviciilor de sănătate, electricitatea fiabilă este o chestiune de viaţă şi de moarte. Pentru a oferi îngrijire de calitate, trebuie să vă asiguraţi că aparatura dvs. care salvează vieţi va funcţiona corespunzător, fără riscuri, fără întreruperi de curent, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Grupurile electrogene Cat®, integrate cu surse neîntreruptibile de alimentare, asigură electricitatea unora dintre cele mai mari spitale din ţara!

Construcţii

Când proiectele tale în construcţii devin mai mari şi mai complexe, iar orarul de lucru se scurtează şi există din ce în ce mai multe restricţii legale, nu ai nevoie să-ţi faci probleme privind perioadele de nefuncţionare din cauza unei pene de curent. Orice şantier de construcţii are nevoie de electricitate fiabilă. Grupurile electrogene Cat® oferă costuri mici de achiziţie şi operare şi performanţe dovedite, permiţându-vă să vă concentraţi pe menţinerea în siguranţă a şantierului dvs.şi pe încheierea lucrării la timp şi în limitele bugetului.

Transport şi logistică

O afacere care funcţionează 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, cu operaţiuni logistice majore, în numeroase locaţii, necesită electricitate fiabilă livrată la timp şi conform bugetului. De la aeroporturi la căi ferate, echipa noastră vă sprijină cu un sistem integrat care să menţină afacerea dvs. funcţională.

Instalaţii de tratare a apei

Tratarea apei este o activitate care ţine de sănătatea publică şi de protecţia mediului înconjurător, care funcţionează 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Serviciul fiabil este esenţial pentru a satisface necesităţile sanitare. Grupurile electrogene Cat® pentru electricitate de rezervă vă menţin afacerea funcţională. La costuri mici de achiziţie şi operare, grupurile electrogene Cat® au performanţe garantate.

Aplicaţii militare

Ca parte a îndatoririlor lor generale şi a serviciului public, autotităţile române au nevoie de grupuri electrogene pentru aplicaţii multiple. Esenţiale pentru funcţionarea unui spital mobil sau electrificarea unităţilor de suport şi a sistemelor informatice în unităţi militare, grupurile electrogene Cat® furnizează soluţii complete.

top

Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca – Bucureşti

Spitalul de urgenta Floreasca

 

Spitalul Judeţean Bacău

Spitalul-Judetean-Bacau

Centrul logistic Kaufland – Turda – 2012

Centrul logistic Kaufland - Turda - 2012

  • Grup electrogen Caterpillar C175 – 3100 kVA

Arena Naţională – 2011

Arena Naţională - 2011

 

 

Cluj Arena 2011

cluj arena 2011 DSCF1410

 

Peisajul iti taie respiratia!

Dar ajungi in perfecta siguranta la destinatie daca telecabina are sursa de rezerva pentru alimentarea cu curent electric: un grup electrogen Caterpillar!

Aplicaţie standby pentru antene de telecomunicaţii

Aplicaţie standby pentru antene de telecomunicaţii

 

 

 

Pe orice vreme, in orice conditii, puterea si fiabilitatea grupurilor electrogene Caterpillar este dovedita in nenumarate aplicatii.

Cand este in joc siguranta si autonomia energetica, contati pe solutiile oferite de Eneria!