• TopImage
   
 
  • TopImage
   

Soluţii tehnice avansate

Cunoştinţe tehnice de înaltă clasă

Pentru proiectul dumneavoastră, indiferent dacă vă interesează doar achiziţionarea unui motor sau obţinerea unei soluţii la cheie de motorizare a instalaţiei, echipa tehnică a Eneria vă oferă suport de specialitate.

Inginerii noştri, specializaţi pe tipuri de aplicaţii, beneficiază de pregătire continuă din partea producătorului Caterpillar. Astfel ei sunt mereu la zi cu cele mai noi soluţii tehnice recomandate de producător pentru motorizări specifice domeniilor: petrolier, feroviar, marină sau alte aplicaţii industriale. 

Pe lângă produsele de vârf ale Caterpillar, vă punem la dispoziţie experienţa acumulată de întreg grupul Eneria la nivel internaţional, bazată pe portofoliul larg de proiecte realizate şi funcţionale în parametrii optimi în diverse locuri din lume. Puteţi astfel să beneficiaţi de soluţii tehnice avansate, de ultimă oră, soluţii flexible şi adaptate fiecărei aplicaţii, având totodată siguranţa bunei funcţionări datorită aplicării şi testării acestora în practică, la nivel naţional sau internaţional, în proiecte similare.


Alături de dumneavoastră pentru reuşita proiectului!

Incepând cu dimensionarea motorului, echiparea acestuia, adaptarea la aplicaţia dumneavoastră, continuând cu integrarea în echipamentul motorizat şi cu sisteme complementare furnizate de Eneria şi până la punerea în funcţiune, testarea soluţiei şi efectuarea eventualelor reglaje de optimizare, echipa noastră tehnică este gata să vă fie alături pentru reuşita proiectului.