• TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   

Aplicaţii petroliere

Exploatarea petrolieră continuă necesită o fiabilitate ridicată a instalaţiilor. Pentru a îndeplini această cerinţă, ne punem experienţa tehnică acumulată la dispoziţia jucătorilor din industria petrolieră.

Echipamente Caterpillar pentru instalaţii petroliere şi alte aplicaţii

Încă de la înfiinţarea acestui sector industrial, producătorii şi operatorii din domeniul petrolier au folosit produsele Caterpillar deoarece soluţiile oferite s-au dovedit fiabile şi sigure. Urmând tradiţia Caterpillar, Eneria lucrează aproape de operatorii din domeniul petrolier pentru a cunoaşte sub toate aspectele provocările cărora trebuie să le răspundă prin soluţii de motorizare şi pentru a le veni în întâmpinare cu variantele constructive cele mai potrivite.

Pentru a îndeplini cerinţele şi serviciile specifice acestui sector, Eneria acordă asistenţă tehnică producătorilor de instalaţii petroliere, integratorilor (OEM) de echipamente Caterpillar conform specificaţiilor şi cerinţelor complexe impuse de aplicaţiile specifice.

Pentru a răspunde exigenţelor specifice acestei industrii, Eneria analizează cerinţele și propune motorizări Caterpillar pe echipamente, cum ar fi grupuri electrogene de rezervă sau pentru producție, compresoare, pompe de incendiu, grupuri de forță sau orice fel de instalație fixă sau mobilă specială, onshore sau offshore.

Vă oferim asistenţă tehnică încă din fazele preliminare ale proiectului şi consultanţă în dimensionarea echipamentelor şi integrarea acestora în conformitate cu standardele și reglementările impuse în domeniu.

Vă propunem o gamă completă de produse care să corespundă perfect criteriilor impuse şi să includă produse fabricate după ultimele tehnologii, cu caracteristici specifice cum ar fi protecția împotriva incendiilor sau soluții anti-explozie.