• TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   

Eneria în lume

Peste 800 de specialisi in domeniul Energy & Transportation lucrează în Franţa, Belgia, Polonia, România şi Algeria.

Eneria în România

Activând în domeniu din 1991, încă de la începutul activităţii Grupului Monnoyeur în România, Eneria a fost înfiinţată ca SRL în anul 2000. Incepand cu 1 ianuarie 2021 Eneria fuzioneaza cu Bergerat Monnoyeur Romania. Astazi, o echipă de 70 de profesionişti specializaţi pe domenii de aplicaţii propune clienţilor Eneria soluţii globale şi competitive pentru acoperirea nevoilor acestora de energie sau motorizare.

Sediul Eneria este situat în Mogoşoaia, lângă Bucureşti. Aici îşi desfăşoară activitatea echipele comerciale, tehnice şi de service, dispunând de toate dotările necesare, inclusiv un atelier pentru montaj, diagnosticarea defecţiunilor, reparaţii şi teste, precum şi o magazie de piese de schimb cu stoc optimizat. Alte 8 puncte de lucru în ţară şi 27 de ateliere mobile complet echipate pentru intervenţii la echipamentele montate în cadrul proiectelor clienţilor noştri completează baza materială de care dispunem pentru îndeplinirea sarcinilor noastre.

ContactContacteaza-ne


Eneria în lume

De la consultanţă, proiectare şi până la mentenanţă, echipele internaţionale ale Eneria fructifică experienţa câştigată în execuţia proiectelor din diferite domenii de aplicaţii ale echipamentelor Caterpillar şi se completează reciproc în beneficiul clienţilor.

  • Compania mamă are sediul central la Montlhery, lângă Paris şi încă 9 sedii în Franţa în care lucrează cca 550 de angajaţi, specializaţi pe aplicaţii. De la proiectare la mentenanţă, Eneria Franţa reprezintă pentru subsidiarele sale un exemplu de business de succes dovedit în timp, o companie cu o vastă experienţă comercială şi tehnică dobândită prin implicarea în mii de proiecte în întreaga lume şi prin succesul reportat ca urmare a realizărilor sale. Eneria Franţa reprezintă pentru companiile fiice un suport comercial, tehnic, juridic şi financiar solid.
  • Polonia este foarte activă în domeniul motoarelor marine prin prezenţa pe marile şantiere navale de la Marea Baltică, în domeniul remotorizării locomotivelor, în petrol precum şi în cogenerare.
  • In Belgia, energia este un sector de vârf, în special în domeniul cogenerării şi gazeificării, unde Eneria îşi pune în valoare experienţa în domeniu.
  • In Algeria, activitatea de energie cunoaşte o creştere puternică şi este strâns legată de bogăţiile petroliere precum şi de necesarul de energie electrică pentru populaţie.


top