• TopImage

Instruire

Educația continuă flexibilă este un element important care permite Eneria să păstreze la zi calificările tehnicienilor săi, urmărind ultimele evoluții tehnice și tehnologice dezvoltate de către Caterpillar.

Datorită obiectivului Eneria de pregătire continuă a tuturor angajaților săi, personalul tehnic beneficiază de cursuri specializate furnizate de către Caterpillar și nu numai, după cum urmează :

  • cursuri online la Caterpillar University care oferă certificări recunoscute
  • cursuri efectuate la unul din centrele Caterpillar de instruire internațională (Malaga)
  • cursuri la sediul Eneria Franța, la Montlhery
  • cursuri interne, organizate de către inspectorii tehnici, pe domeniile mecanică sau electrică-automatizări: La sediul Eneria organizăm training practic pentru personalul nostru tehnic. Aici tehnicienii pot învăţa cum să identifice cu precizie problemele, să efectueze diagnosticarea în timp real, să repare motoare şi să înveţe despre complexităţile inerente ale acestora. Instruirea acoperă întreaga noastră gamă de produse. Rolul inspectorilor tehnici este de a pregăti și a evalua tehnicienii cât și de a propune urmarea de cursuri externeire


Inţelegerea afacerilor clienţilor noştri şi a echipamentului pe care-l folosesc la instalaţiile lor este modul în care ne păstrăm avantajul competitiv şi menţinem relaţii pe termen lung cu beneficiarii noştri. Investiția pe care o faceți în echipamentul dvs. este cu atât mai profitabilă cu cât acesta este operat în siguranță de personal calificat.

Pentru a realiza acest lucru, vă oferim programe dedicate de training pentru operarea și mentenanța motoarelor, grupurilor electrogene și centralelor electrice, în sala de clasă și în spații de practică sau la locațiile clienților noștri. Astfel, inspectorii noștri asigură totodată la cerere și instruirea personalului tehnic al clientului pentru corecta exploatare și întreținere a echipamentelor.

Cere informatiiTrimite-ne un email