• TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   

Grupuri electrogene diesel

De la instalările cele mai simple până la construirea de centrale la cheie, furnizăm toată energia şi resursele necesare realizării proiectului dumneavoastră, oferindu-vă garanţia calităţii constante a produselor, lucrărilor şi serviciilor noastre.

Vă propunem de asemenea soluţii integrate de energie cuprinzând panourile de comandă, monitorizare la distanţă, echipamente de sincronizare, comutatoare de transfer automat, grupuri electrogene diesel şi surse neîntreruptibile de alimentare (UPS).

Prin integrarea completă a soluţiilor propuse și beneficiind de suportul profesionist al echipelor noastre, puteți fi sigur că nevoile de energie electrică ale proiectului dumneavoastră sunt îndeplinite.

Experţii Eneria în serviciul dumneavoastră

Pentru orice proiect inginerii noştri vă vor oferi o soluţie completă, de la simpla furnizare a unui grup electrogen diesel şi produsele aferente (UPS) până la instalarea unei soluţii „la cheie”.

  • Consultanţă: evaluarea necesarului, studii de fezabilitate, suport pentru instalarea produselor conform reglementărilor în vigoare.
  • Realizarea proiectului: programarea, execuţia şi recepţia lucrărilor
  • Mentenanţă: servicii post-vânzare, garanţii contractuale, urmărire etc. 

Dealer exclusiv Caterpillar în România pentru grupuri electrogene şi motoare diesel-gaz, Eneria asigură toate resursele necesare pentru a configura soluţii energetice de producţie sau de rezervă de la un furnizor unic, indiferent dacă aveți nevoie doar de furnizarea unui grup electrogen diesel sau de instalarea unei soluții complete.

Furnizăm şi instalăm grupuri electrogene fixe şi mobile cu puteri cuprinse între 10 kVA şi 4000 kVA.

Grupuri electrogene diesel si gazDescoperă Noua Gama de Puteri

Service si mentenanţăExplorează oferta noastră de servicii

Contactaţi EneriaFormular de contact