• TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   

Eneria

Eneria este divizie a Bergerat Monnoyeur Romania incepand cu 2021. Specializată în soluţii de producere a energiei şi motorizare, Eneria activeaza in Romania inca din anul 2000 si a dezvoltat un portofoliu consistent de proiecte complexe pornind de la oferta de grupuri electrogene şi motoare Caterpillar.

Prezent în România şi în străinătate (Franţa, Belgia, Polonia, Algeria), brandul Eneria propune clienţilor soluţii globale şi competitive care să  răspundă nevoilor acestora de energie electrică sau mecanică, în spiritul respectului faţă de mediul înconjurător.Eneria propune soluţii pentru producerea de energie în funcţie de exigenţele clienţilor. Participăm la concepere, realizăm proiectul şi efectuăm întreţinerea instalaţiilor. Echipamentele instalate funcţionează cu succes în numeroase domenii: grupuri electrogene diesel şi gaz (cogenerare şi biogaz), soluţii complete pentru curent de înaltă calitate, care asociază grupuri electrogene cu UPS.


Eneria concepe motorizări pentru aplicaţii petroliere, marine şi industriale. In toate aceste domenii, dispunem de cea mai bună expertiză privind optimizarea energetică în spiritul respectului faţă de mediu. Propunem o paletă largă de servicii clienţilor noştri : asistenţă tehnică la instalare, studiu, mentenanţă.

Organizată pe domenii de activitate, Eneria şi-a dezvoltat cu succes o expertiză tehnică şi un larg portofoliu de aplicaţii asociate cu o ofertă de servicii adaptate fiecărui domeniu.

Lucrând la proiecte, ne sprijinim clienţii în toate segmentele de piaţă pentru a le oferi soluţii pornind de la oferta de pachet standard la proiecte la cheie cu contract de mentenanţă.

Calitatea serviciilor şi mentenanţei noastre se bazează pe un cumul de experienţă umană, tehnică, logistică şi comercială.In urma achiziţiei MWM de către Caterpillar la sfârsitul anului 2011, Eneria şi-a consolidat poziţia de jucător major pe piaţa de cogenerare pe gaz natural şi se poziţionează drept un protagonist puternic pe piaţa de biogaz. Datorită experienţei în domeniu precum şi a capacităţii sale tehnice, Caterpillar a autorizat Eneria încă din prima fază să realizeze lucrări de service şi mentenanţă pentru echipamentele MWM.