• TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   

Service

O investiţie înţeleaptă

Pe lângă performanţe şi eficienţă inegalabile, motorul dumneavoastră Cat vă aduce încă un avantaj la fel de important: suportul disponibil oricând şi oriunde din partea service-ului Eneria, care vă asigură productivitatea şi siguranţa pe întreaga durată de viaţă a motorului dumneavoastră.

AUR pentru echipa de service Eneria

Caterpillar efectuează evaluări anuale ale tuturor dealerilor săi din punct de vedere al competenţelor tehnice ale personalului, organizării, resurselor umane, abilităţilor de leadership din cadrul companiei, instruirilor efectuate, grijii pentru client, planificării activităţilor de service (intervenţii pe teren sau în atelier), documentaţiei folosite etc.

În 2011, în urma evaluării CAT, echipa de service Eneria a primit 827 de puncte, în 2012 – 886 de puncte iar în 2013 – 915 puncte, situându-ne la nivelul GOLD.

Ce înseamnă aceasta pentru dumneavoastră ?

Toate acestea sunt criterii după care se urmăreşte gradul de mulţumire a clientului nostru, astfel încât ne străduim întotdeauna să venim în întâmpinarea cerinţelor dvs., cu cel mai înalt grad de calitate şi eficienţă a serviciilor.

service_med