• TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   

Proiecte cu grupuri electrogene

Specializare tehnică de înaltă clasă

Pentru proiectul dumneavoastră, indiferent dacă vă interesează doar achiziţionarea unui grup electrogen sau obţinerea unei soluţii complete de back-up energetic sau centrală de cogenerare pentru proiectul dumneavoastră, echipa tehnică a Eneria vă oferă suport de specialitate, bazat pe un portofoliu larg de proiecte cu grupuri electrogene realizate în întreaga ţară.

Inginerii noştri, specializaţi pe tipuri de aplicaţii, beneficiază de pregătire continuă din partea producătorului Caterpillar. Astfel ei sunt mereu la zi cu cele mai noi soluţii tehnice recomandate de producător pentru soluţii specifice fiecărui domeniu: centrale diesel de avarie, soluţii mobile pentru funcţionare în condiţii speciale, centrale de cogenerare pe gaz natural sau biogaz etc.

Pe lângă produsele de vârf ale Caterpillar, vă punem la dispoziţie experienţa acumulată de întreg grupul Eneria la nivel internaţional, bazată pe portofoliul larg de proiecte realizate şi funcţionale în parametrii optimi în diverse locuri din lume. Puteţi astfel să beneficiaţi de soluţii tehnice avansate, de ultimă oră, soluţii flexible şi adaptate fiecărei aplicaţii, având totodată siguranţa bunei funcţionări datorită aplicării şi testării acestora în practică, la nivel naţional sau internaţional, în proiecte similare.


Alături de dumneavoastră pentru reuşita proiectului!

Incepând cu dimensionarea echipamentelor, echiparea acestora, adaptarea la aplicaţia dumneavoastră şi până la punerea în funcţiune şi testarea soluţiei, echipa noastră tehnică este gata să vă fie alături pentru reuşita proiectului.