• TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   

Domenii de aplicaţii ale UPS - urilor

UPS-urile sunt folosite în orice domeniu care cere aprovizionare electrică neîntreruptă, de înaltă calitate.

Data center-uri

Fie că sunt destinate serviciilor de sănătate, activităţii bancare 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, sau procesării de comenzi, datele sunt vitale pentru afacerea dvs. Aţi investit în reţelele şi sistemele care gestionează şi înmagazinează date şi orice întrerupere în alimentarea cu energie poate fi devastatoare. Vă propunem sisteme integrate personalizate conform exigenţelor dvs. electrice, echipate inclusiv cu grupuri electrogene Cat® integrate cu surse neîntreruptibile de alimentare.

 

Sănătate: spitale, clinici şi azile de bătrâni

În domeniul serviciilor de sănătate, electricitatea fiabilă e o chestiune de viaţă şi de moarte.  Pentru a oferi îngrijire de calitate, trebuie să vă asiguraţi că aparatura dvs. care salvează vieţi va funcţiona corespunzător, fără riscuri, fără întreruperi de curent, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Grupurile electrogene Cat®, integrate cu surse neîntreruptibile de alimentare, asigură electricitatea unora dintre cele mai mari spitale din lume.

Companii financiare şi de asigurări

Nu mai ai acces la lucrările tale şi la clienţi? Au căzut sistemele IT? Ai pierdut date vitale? Orice incident poate duce la o potenţială pierdere de venituri pentru afacerea ta. Echipa noastră vă poate asista cu un sistem integrat, adaptat, care satisface exigenţele dvs. specifice de energie, inclusiv grupuri electrogene Cat®, integrate cu surse neîntreruptibile de alimentare.


Telecomunicaţii

Garantarea alimentării cu energie electrică 24 din 24 h- 7 zile din 7, chiar şi pe site-urile de telecomunicaţii cele mai îndepărtate şi mai dificile, acesta este angajamentul nostru. Orice întrerupere a alimentării cu energie electrică poate genera pierderi considerabile şi atrage insatisfacţia clienţilor. Vă propunem sisteme integrate personalizate conform exigenţelor dvs. electrice, echipate inclusiv cu grupuri electrogene Cat® integrate cu UPS-uri dinamice Cat®.

Industrie

Indiferent de tipul producţiei dvs., orice întrerupere a procesului se traduce în pierdere a productivităţii. La aceasta se adaugă pericolul la care este expus personalul dar şi instalaţiile dvs. de producţie. Grupurile electrogene Cat® echipate cu UPS sunt soluţia care vă asigură continuitatea şi siguranţa producţiei dvs. Puteţi astfel să vă consacraţi randamentului procesului dvs, productivităţii angajaţilor şi satisfacerii clienţilor afacerii dvs.

Proiecte speciale (evenimente)

Furnizarea energiei electrice necesare bunei desfăşurări a marilor evenimente constituie o mare provocare. Orice întrerupere poate genera pierderi financiare şi de imagine considerabile. Vă propunem sisteme integrate personalizate conform exigenţelor dvs. electrice, echipate inclusiv cu grupuri electrogene Cat® integrate cu UPS-uri dinamice Cat®.


  • Asocierea unui UPS dinamic CAT cu un grup electrogen garantează fiabilitate optimă a instalaţiei dvs. electrice.

top

Backup pentru sediu central al unei companii de telecomunicaţii

DCF 1.0

  • Grup electrogen Caterpillar 3512 A – 1250 kVA
  • CAT UPS 250 kVA