• TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   

Grupuri electrogene

Excelenţă în energie

Pregătirea profesională a echipelor noastre şi experienţa bogată dobândită în realizarea a sute de proiecte importante din întreaga ţară în ultimii 20 de ani completează calitatea şi fiabilitatea grupurilor electrogene diesel Caterpillar.

Soluţii globale şi competitive

Eneria are soluţii pentru toate proiectele dvs. de generare de electricitate. De la grupuri electrogene diesel şi gaz, până la sisteme de alimentare electrică neîntreruptă (UPS), comutatoare de transfer automat şi dispozitive de comutare electrică, putem livra sisteme şi servicii energetice pentru satisfacerea nevoilor proiectelor dumneavoastră.

Avantajele contractantului unic

De la furnizarea de grupuri electrogene până la realizarea proiectului la cheie, aveţi în noi un partener unic, cu know-how şi toate resursele necesare. Suntem o sursă unitară de soluţii pentru fiecare fază a proiectului dumneavoastră. Produsele noastre au performanţe garantate şi vă cresc rentabilitatea. 

Calitatea soluţiilor oferite

Grupurile noastre electrogene diesel şi pe gaz sunt fabricate de un producător renumit pe plan mondial: Caterpillar. Facem faţă oricăror nevoi de generare de energie electrică, de la cele mai simple până la cele mai complexe, de la cele mai mici până la cele mai mari, în localităţi dar şi în zone izolate.  Inginerii şi tehnicienii noştri sunt specializaţi în toate tehnicile de fabricare a unei centrale electrice.

Contracte care vă protejează

Contractele noastre vă oferă garanţii pe termen lung. Avem un serviciu propriu post-vânzare şi tehnicieni care dispun de toate resursele tehnice necesare pentru a furniza mentenanţă eficientă.