• TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   

Grupuri electrogene gaz

Soluţii energetice inteligente

Oferim soluţii de producere a energiei electrice, termice şi frigului (cogenerare şi trigenerare) cu grupuri electrogene gaz Caterpillar, pe gaz natural, gaze asociate, biogaz, landfill gaz sau singaz, cu puteri de la 400 kW la 4.300 kW.

De la cele mai simple şi până la cele mai complexe instalaţii,  vă furnizăm  energia de care aveți nevoie garantăm fiabilitatea echipamentelor și a instalaţiilor livrate, asigurând servicii complete post-vânzare (service și mentenanță) pentru toată durata de viaţă a echipamentului în baza unui contract de service.

Experţii Eneria în serviciul dvs.

De la simpla furnizare a grupului electrogen până la montarea completă a unei instalaţii de cogenerare, profesioniştii Eneria vă oferă soluţia optimă pentru proiectul dumneavoastră.

  • Consultanţă pentru estimarea nevoilor de energie prezente şi viitoare, studiul finanţării, studiu de implementare, verificarea conformităţii cu cerinţele de mediu etc.
  • Realizarea lucrărilor: demersuri privind procedurile administrative şi de conectare la reţea, instalare şi pornire conform termenelor-limită şi proceduri privind mediul, managementul exploatării pentru echipamentul electric şi cel de încălzire/răcire, training etc.
  • Mentenanţă: Service și mentenanță pe bază de contract personalizat fiecărui proiect, piese de schimb originale, garanţii contractuale etc.Tehnicienii şi inginerii noştri au toate resursele necesare pentru a realiza proiectul dumneavoastră şi a-i garanta performanţele şi siguranţa pe termen lung.

Dealer exclusiv Caterpillar, Eneria construiește centrale energetice la cheie. Indiferent de aplicație (producere de energie electrică, cogenerare, trigenerare), avem experienţă internaţională solidă atât în managementul proiectelor, cât şi în tehnologiile specifice.

Oferim o gamă completă de grupuri electrogene pe gaz natural, gaze asociate, biogaz, landfill gaz sau singaz, cu puteri de la 400 kW la 4.300 kW pentru a identifica și a vă oferi o soluţie croită după nevoile dumneavoastră de energie electrică, încălzire, răcire, sau economie de energie.

Grupuri electrogene gazDescoperă gama de puteri Service şi mentenanţăExplorează oferta noastră de servicii

Contactaţi EneriaFormular de contact