• TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   
 
  • TopImage
   

Motoare

Motoare pentru orice aplicaţie

Concesionar exclusiv al Caterpillar în România, Eneria s-a specializat în distribuirea de motoare diesel pentru orice aplicaţii industriale. Caterpillar este unul din principalii constructori de motoare din lume şi singurul care dispune de tehnologia ACERT (Advanced Combustion Emission Reduction Technology).

Utilajul pe care îl realizaţi trebuie să fie robust şi fiabil iar componentele şi sistemele Caterpillar sunt alegerea optimă pentru obţinerea unei performanţe premium.
In calitate de Constructor de Echipament Original (OEM=Original Equipment Manufacturer), beneficiaţi de asistenţa oferită de Eneria pentru a îndeplini cu succes cerinţele specifice aplicaţiei.


Experienţă şi calitate

Avem experienţă în implementarea şi integrarea motoarelor Caterpillar destinate să echipeze utilajele utilizate în majoritatea domeniilor precum: petrol, transportul feroviar, marină, agricultură, manipularea mărfurilor, lucrări publice, transport rutier, sectorul minier etc.

Pretutindeni în lume, motoarele Caterpillar furnizează energia indispensabilă proiectelor viitorului. Acestea reprezintă cele mai moderne concepte tehnologice pentru a fi în conformitate cu normele de depoluare impuse.


Vă asistăm încă din momentul redactării specificaţiilor tehnice până la integrarea şi punerea în funcţiune a motoarelor Caterpillar dimensionate pentru utilajele dumneavoastră.

Tehnicienii noştri intervin în cel mai scurt timp, pretutindeni în Romania şi pot totodată să vă asiste pentru misiuni punctuale de diagnosticare, expertiză sau reparaţii. Beneficiaţi în permanenţă de reţeaua Caterpillar pretutindeni în lume.