• TopImage

Covid 19 - Plan de continuitate a activitatii

Situatia legată de epidemia de coronavirus COVID-19 ne-a determinat să luăm măsuri exceptionale pentru a mentine continuitatea activitătii noastre operationale.

Dorim să vă informăm despre măsurile pe care le-am luat în organizația noastră, în ceea ce privește Covid-19.

Planul de continuitate a activitătii

Am pus în aplicare un plan de continuitate a activității în cadrul celulei noastre de criză.

Grupul Monnoyeur, a cărui filială suntem, asigură monitorizarea permanentă a situației la nivel corporativ și distribuie în mod regulat informații, instrucțiuni, recomandări sau proceduri care trebuie urmate în lumina evoluției subiectului.

De la începutul epidemiei, am informat angajații asupra regulilor de igienă care trebuie respectate și asupra comportamentului preventiv recomandat pentru a face posibilă limitarea răspândirii virusului. Am stabilit din timp restricții de călătorie pentru a limita expunerea în zonele de risc.

În plus, în conformitate cu regulile impuse de autoritățile române, ENERIA a implementat măsuri de telemuncă pentru angajații noștri, astfel încât să continuăm să răspundem la solicitările clienților și partenerilor noștri.

Mentinerea interventiilor critice

Menținem activitatea tehnicienilor noștri pentru a răspunde cu prioritate nevoilor de intervenție „critice”.

Această activitate este supusă controlului de către managerii de service și de întreținere, care evaluează prioritățile de intervenție pentru fiecare solicitare a clienților, în conformitate cu prevederile și recomandările actualizate ale autorităților naționale.

Pe lângă echipamentul de lucru standard, personalul nostru tehnic folosește echipament de protecție împotriva Covid-19, compus din mască chirurgicală și mănuși de tip chirurgical. Acest echipament protejează atât personalul nostru, cât și persoanele cu care acesta interacționează.

Punem totul la dispoziție pentru a asigura continuitatea activității pentru întreaga organizație, atât în ​​ceea ce privește vânzările, lucrările de instalare, lucrările de reparații în ateliere cât și planificarea intervențiilor în teren.

Contactele dumneavoastră obișnuite sunt disponibile prin telefon sau email. Facem tot posibilul pentru a vă sprijini în această perioadă dificilă și rămânem atenți la evoluția situației.