• TopImage

CONSIMTAMANTUL - REFERITOR LA DATELE CU CARACTER PERSONAL

Sunt de acord ca datele mele cu caracter personal colectate (nume, adresa, CNP, telefon, e-mail, profesie, stare de sanatate sau date similare) si datele care se refera la activitatile desfasurate de mine (pregatire, activitate profesionala anterioara) sa fie prelucrate in orice mod (colectate, prelucrate si stocate) de Eneria S.R.L., de asemenea si de catre partenerii acesteia implicati in procesul de recrutare (societati afiliate, agentii de recrutare, societati de servicii medicale) in urmatoarele scopuri:

  1. In procesul de recrutare Eneria S.R.L: evaluarea candidaturii, sustinerea interviurilor necesare, prezentarea potentialei oferte de angajare;
  2. In vederea angajarii la Eneria S.R.L. – scopul efectuarii controlului medical de medicina muncii;
  3. In eventualitatea semnarii contractului de munca, scopurile pentru care se vor colecta aceste date cu caracter personal fiind: salarizare si acordare de beneficii, administrarea asigurarii medicale, evaluarea starii de sanatate, deduceri, taxe/ contributii.

In eventualitatea angajarii, sunt de acord ca datele cu caracter personal ale familiei mele, necesare, sa fie prelucrate in orice mod de Eneria S.R.L.

Perioada acestei prelucrari este determinata prin actele normative aferente.

Astfel, in scopurile mentionate mai sus, imi exprim acordul ca Eneria S.R.L. si partenerii acesteia sa ma contacteze prin :

E-mail, Telefon, SMS, Posta.

Candidatul/ angajatul declara ca este de acord in conformitate cu reglementarile europene ca datele lui/ ei cu caracter personal sunt procesate si intelege ca are dreptul de a retrage acest acord de procesare de date, in orice moment, integral sau partial – limitat la anumite date, asupra metodelor de procesare si/ sau a canalelor de comunicare. De asemenea, candidatul are dreptul de a fi informat despre, de a modifica/ actualiza, de a sterge datele lui/ ei cu caracter personal in orice moment. Potentialele intrebari referitoare la protectia datelor cu caracter personal trebuie trimise la sediul Eneria S.R.L.sau la adresa de e-mail dpo@eneria.ro.